top of page
Mere om Marie
Min Filosfi & Samarbejder
received_1003624771043135_edited.jpg

Her kan du læse mere om mig, min filosofi og spændende samarbejder

Med DIG i centrum 

Jeg er uddannet fysioterapeut og holistisk energi coach med fokus på personlig udviklingsarbejde. Jeg har også en uddannelse som kostvejleder.

 

Siden 2017 har jeg haft min egen klinik med fokus på en holistisk tilgang til mine klienter. Det er min overbevisning at for at vi kan trives i livet, så skal der være balance mellem krop, sind og sjæl. Derfor vil du hos mig altid blive mødt som det hele menneske og ikke blot den udfordring, du kommer med. Jeg sørger altid for, at der er afsat god tid til hver konsultation.

 

Udover mit arbejde med fysioterapi, træning og kostvejledning, banker mit hjerte for  personlig udvikling og for at motivere, inspirere og hjælpe andre med at blive mere bevidste og nærværende. Når vi er mere bevidste og mere nærværende, kan vi nemlig træffe de bedste valg for os selv og vores vej i livet.

 

Som behandler er jeg nærværende, lyttende, empatisk og møder dig i øjenhøjde. Jeg har altid fokus på at hjælpe dig med at skabe mere bevidsthed, energi og balance i dit liv. Det gælder hvad enten du kommer for fysioterapi eller et længere coaching forløb.

 

Personligt er lykkeligt gift med to dejlige børn og bor i Frederikshavn og har i dag 46 års erfaring i livet.

Maries-Fysioterapi-profil-billede.jpg

Fra stressramt maskinmester til passioneret Fysioterapeut & Holistisk Coach

 

Et funfact om mig er, at jeg oprindeligt er uddannet maskinmester og har mange års erhvervserfaring indenfor den maritime verden.


Det kan udefra ses som en stor kontrast at gå fra at være maskinmester med elektronik og mekanik til at blive fysioterapeut og coach og arbejde med krop, sind og sjæl.

Men for mig har det handlet om en indre transformation, et kald om at arbejde med mennesker istedet for maskiner. Og på den måde inddrager jeg min egen livserfaring og transformation på en måde, som jeg oplever er til stor gavn for mine klienter. 

Jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at åbne op for deres bevidsthed, at øge både det fysiske og mentale funktionsniveau, at arbejde med sit mindset, hæve  energien, øge livskvaliteten og blive den absolut bedste version af sig selv. 
 

Udover mit arbejde på klinikken, så gør jeg også meget ud af at samarbejde tværfagligt, for at blive endnu klogere og nå endnu dybere med mine klienter.  Jeg har derfor i længere tid samarbejdet med sygeplejerske og NLP coach, Susanne Graae.

Vi har sammen sat fokus på behandling og forebyggelse af stress i virksomheder og for private.

Samarbejdet kaldes SUMA og omhandler stresshåndtering, og tager hånd om både den mentale og den fysiske del. Du kan læse mere her: https://su-ma.dk

Sammen tilbyder vi et virkningsfuldt forløb med et program og en proces, hvor den stressramte dels vil få redskaber og værktøjer til mental afstresning og dels fysisk afstresning med åndedrætsteknikker, motion og afspænding.

Susanne og jeg indgår også i et samarbejde med naturvejleder, Bo Storm, hvor vi laver udendørs workshops med stresshåndtering, hvor naturen bruges som redskab til at håndtere og afhjælpe stress.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken.

Kærlig hilsen

Marie

bottom of page